Isušivanje sušenje prostora oštećenih delovanjem vode

SAVETI >>

Isušivanje / sušenje prostora  oštećenih delovanjem vode

Tipična oštećenja od vode u stanu : pucanje cevi za dovod vode u uređaj mašina za sudove, bojler, curenje radijatora, pucanje cevi u kupatilu ili pogrešno povezana mašina za pranje veša -  sve je odmah pod vodom. Svako ko misli da je ovo izuzetak greši. Najčešći uzroci štete u domaćinstvu su štete od vode i njenog izlivanja. Adekvatno i pravilno isušivanje/sušenje oštećenja nastala izlivanjem vode potreban je profesionalni pristup i prave i mere sušenja što vam WINWELL može pružiti svojim iskustvom i profesionalnom opremom.
 
Vremenske prilike znaju da budu značajni uzročnici štete od vode: svi koji žive daleko od reka naizgled su zaštic´eni od poplava. Samo naizgled. Pored  štete od grada, jakih oluja i poplava, jaka kiša je sve više uzrok velikih šteta od vode. Poplavljen podrum je noćna mora za vlasnike kuća posle obilnih kiša. Pored poplava, jaki pljuskovi, neispravni ili nedostajuc´i povratni zatvarači znaju da naprave veliku štetu na objektu. Kao i podzemne vode koje prodiru kroz zidove podruma najčešći su uzročnici oštećenja od vode. Profesionalni isušivači vlage i radnici WINWELL-a su tu da adekvatnim savetima i reše problem.
 
Isušivanje/sušenje stanova i novih zgrada: Vreme izgradnje i adaptacije postaje sve kraće i kraće. Stambeni objekti u kojima je se javlja zaostala vlaga vrlo je teško, čak i nemoguće prirodno isušiti. Zbog uštede energije, spoljne fasade obložene su visokokvalitetnim izolacionim sistemima kako bi se kasnije uštedeli troškovi grejanja. Na taj način se sprečava transport vodene pare iz objekta. U tim slučajevima  se u prostorijama mogu predvideti/pojaviti oštećenja.Ta oštećenja mogu postati vidljiva odmah ili posle nekog vremena  godinama bez isušivanja. To se može rešiti - sanirati  sveobuhvatnim isušivanjem prostora profesionalnim mašinama velikog kapaciteta koje WINWELL poseduje.

Šteta od  vode prouzrokovana  gašenjem: Pored toga, oštecenje vodom mogu  nastati i upotrebom vode za gašenje kod požara u objektima..

Koji god problem da se javi - imamo pravo rešenje za svaki problem sa vlagom. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i velikom specijalističkom znanju, WINWELL je vaš savršeni partner za  saniranje oštećenja nastalih poplavama i izlivanjem vode kao i sušenje novih objekata i zgrada.



« Nazad